Četvrtak, 22 Oktobra, 2020
No menu items!

Pročitajte ko su finalisti Eurosonga: Naše komšije ispale u polufinalu (VIDEO)

Drugo polufinalno veče Eurosonga u Tel Avivu ponudilo je publici i gledateljima zanimljive scenske efekte. Pjevači i njihove pratnje su letjeli, izrađivali umjetnička djela, gorjeli u plamenu i nastupali s robotima.

U finale su prošli Sjeverna Makedonija, Holandija, Albanija, Švedska, Rusija, Azerbejdžan, Danska, Norveška, Švicarska i Malta.

Embedded video

Eurovision

@Eurovision

🇭🇷 Are we dreaming or did Roko just smash that performance of The Dream for Croatia?

215 people are talking about this

Hrvatski predstavnik Roko imao je fantastičnu koreografiju s anđelima koji su mu stavili krila zlatne boje i odletjeli ka nebu. Dobio je velike ovacije. On je izveo pjesmu “The Dream” na engleskom i hrvatskom jeziku.

Embedded video

Eurovision

@Eurovision

🇦🇱 WOW! Stunning vocals from Jonida – we're crying!

486 people are talking about this

Predstavnica Albanije Jonida Maliqi je jedina izvela pjesmu u cijelosti na materinjem jeziku. “Ktheju tokës” (Povratka u zemlju) je pjesma koja poziva Albance da se vrate u svoju domovinu, a posvetila ju je sestri koja živi na Kipru.

Embedded video

Eurovision

@Eurovision

🇲🇰 A performance to be Proud of – great job @TamaraTodevska!

459 people are talking about this

Sjevernu Makedoniju je predstavljala Tamara Todevska, sestra poznate pjevačice Tijane Dapčević, pjesmom “Dare To Dream”. Svoju zemlju je predstavljala i 2007. godine.

Embedded video

Eurovision

@Eurovision

🇷🇺 Not so silent and innocent! @SergeyLazarev returns to the Eurovision stage with an emotional performance of Scream.

955 people are talking about this

Veliku pažnju publike privukao je predstavnik Rusije Sergej Lazarev koji je izveo pjesmu “Scream”, a izazvao je doslovno vrisak publike i prije nego je zapjevao. Po profesiji glumac, Sergej je 2016. godine na ovom takmučenju zauzeo visoko 3. mjesto.

Embedded video

Eurovision

@Eurovision

🇲🇩 Moldova's Anna Odobescu brings a beautiful, emotional, and artistic performance with her song Stay.

143 people are talking about this

Predstavnica Moldavije Anna Odobescu je bila u pratnji umjetnice koja je crtala u pijesku. Publiku je posebno razdrmao mladi predstavnik Švicarske Luca Haenni pjesmom “She Got Me” i plesom. Dobio je gromoglasan apaluz.

Embedded video

Eurovision

@Eurovision

🇦🇿 No lies from Azerbaijan's Chingiz as he closes the show with Truth!

447 people are talking about this

Azerbejdžan je na binu doveo i robote, a cijeli nastup je bio u stilu tehnologije 21. vijeka. Chingiz s pjesmom“Truth” došao je kao “šlag na tortu” za publiku koju je uspio razdrmati nakon ostalih balada.

Finalno veče Eruosonga je 18. maja kada će kao gošća nastupiti najveća pop zvijezda Madonna.

Izvor: Klix.ba

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije vijesti

U BiH 999 novozaraženih, preminulo 20 osoba

U posljednja 24 sata u Bosni i Hercegovini registrovano je ukupno 999 novih slučajeva koronavirusa. To je za 73...

Presjek stanja: U Brčkom šest novih slučajeva zaraze virusom korona

Saopštenje Štaba za zaštitu i spasavanje Brčko distrikta BiH Presjek stanja za 22.10.2020. godine Odjeljenje za zdravstvo i ostale usluge Sa današnjim danom, kao i prethodna četiri...

Miralem Pjanić zauzeo svoju poziciju

Miralem Pjanić odigrao je prvu utakmicu za Barcelonu u početnom sastavu. Bh. reprezentativac zauzeo je svoju poziciju u utakmici Lige prvaka protiv Ferenvaroša. I sve je...

VRAĆA SE KARANTIN: Češka uvela zabranu kretanja stanovništva

Vlada Češke je preduzela daljnje korake u borbi protiv pandemije Covid-19. Od četvrtka je vlada naredila ograničenja kretanja i kontakata s ljudima, osim putovanja na...

SBB BRČKO DISTRIKTA BiH ZBOG POGORŠANJA  EPIDEMIOLOŠKE  SITUACIJE  PREKIDA ODRŽAVANJE PREDIZBORNIH  SKUPOVA  U  ZATVORENOM PROSTORU

Zbog drastičnog pogoršanja epidemiološke situacije te povećenja broja oboljelih od virusa Covid-19,  Izborni štab SBB-a Organizacija za Brčko distrikt BiH je donio odluku da...
- Reklama -

Više vijesti

- Reklama -