Region 

Očevici eksplozije u Beogradu: Djevojka vrištala, momak odvezen bez noge

U eksploziji na Novom Beogradu, u Ulicu Omladinskih brigada u 12 sati i 15 minuta, u terencu koji je odletio u zrak teško je povrijeđen Strahinja Stojanović, a prema prvim informacijama u vozilu se nalazila i 45-godišnja Kolumbijka.

Jezive fotografije nesreće za koju se sumnja da je pokušaj atentata na Strahinju Stojanovića, i da to nije prvi put da mu je život na ovaj način bio ugrožen, pokazale su žrtvu kako nepomično leži na putu iza terenca, dok djevojka kleči pored njega.

Ovo je novi pokušaj ubistva  Stojanovića, na koga je 11. avgusta u naselju Galenika već pokušan atentat. Tada je u eksploziji automobila u Ulici Svetozara Papića u Zemunu teško povrijeđena njegova prijateljica, bivša mis Marbelje Olatz Bilbao Gonzales. Očevidac eksplozije s lica mjesta je istakao da je eksplozija bila snažna, a da je nakon njen uslijedila jeziva scena.

Jezive fotografije nesreće

Jezive fotografije nesrećeFOTO: MONDO

– Sjedeo sam u kafiću sa drugarom nekih pedesetak metara od nesreće, kada se čula snažna eksplozija. Eksplozija je baš bila snažna, u trenutku sam pomislio da se obrušava nešto oko mene. Još nisam ni shvatio šta se desilo, kada se čulo zapomaganje i vrištanje djevojke, mislim da je Španjolka u pitanju, nije govorila srpski – rekao je svjedok eksplozije s lica mjesta za Mondo i dodao:

– Momak je ležao na ulici, krvav, ta djevojka koja je bila sa njim u kolima, sjedela je pored njega i zapomagala. Ubrzo su stigli vatrogasci i policija, a momak i djevojka su prevezeni kolima Hitne pomoći. Momak je odvezen bez desne noge… Strašna eksplozija i jeziva scena – rekao je svjedok.

Prema posljednjim nezvaničnim informacijama u vozilu sa Strahinjom Stojanovićem bila je i 45-godišnja Kolumbijka.

Avaz.ba

Related posts