ShowBizz 

Brenin sin progovorio o paklu kroz koji je prošao

Mladi pjevač Stefan Živojinović posljednjih dana vrijedno radi na novim pjesmama za koje je već najavio kako će sigurno doprijeti do velikog broja publike. Sin pjevačice Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića iznenadio je cjelokupnu javnost posljednjom izjavom kojom se dotakao do sada nepoznatih činjenica iz svog privatnog života. Naime, Stefan je za potrebe serije “Ubice mog oca” snimio pjesmu “U drugom životu” koja je ubrzo postala veliki hit. Ipak, ono što je jako zanimljivo, jeste tekst same pjesme koji za Stefana ima poseban značaj.

 

-Zanimljivo je da sam ja otpjevao pjesmu svojoj prvoj ljubavi. Nas dvoje smo bili zajedno kada smo bili veoma mladi i putevi su nam se jednostavno razdvojili. Voljeli smo se, ali zbog razdvojenosti nismo uspjeli održati vezu i oboje smo nekako osjećali da naša priča nije završena. Moj brat je cijelu tu priču znao i zajedno s Draganom Brajovićem Brajom je napravio tekst koji u potpunosti opisuje taj dio mog života i naravno da sam odmah prihvatio da otpjevam. U međuvremenu sam dobio ponudu da snimim pjesmu za seriju “Ubice mog oca” i sve kockice su se nekako poklopile- ispričao je Stefan, dodavši kako je njegovu ljubavnu priču znao samo njegov brat.

 

Stefan koji je uveliko krenuo majčinim stopama, nakon brojnih nastupa, odlučio je maksimalno se posvetiti radu na novim kompozicijama, a često ističe, kako je mu slava njegve majke ponekad stavlja veliki teret odgovornosti i očekivanja, zbog čega se nije lako baviti ovim poslom.

Text: Avaz.ba / Foto: Avaz.ba

Još vijesti iz ove kategorije