Izraelski avioni napali ciljeve u Gazi

MARKETING
Iz
raelski borbeni avioni pogodili su cilj u pojasu Gaze rano jutros nakon što su snage Hamasa iz te palestinske enklave raketirale kuću u izraelskom gradu Ber Ševa, saopćeno je iz izraelske vojske.

Jedan ljekar je izjavio za Izraelski radio da je troje ljudi dovedeno u bolnicu s povredama nakon što je raketa pogodila kuću. Stanovnici u pojasu Gaze izjavili su da su borbeni avioni pogodili tri mjesta, ali za sada nema izvještaja o žrtvama.

(BHRT)

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT