Diana Zelenika: Ne graditi osobni interes na nacionalnim floskulama

MARKETING

Kandidatkinjima HDZ 1990 Diana Zelenika boravila je u posjeti Brčko distriktu. Nakon polaganja cvijeća na Spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima sastala se sa rukovodstvom i članovima stranke u Brčkom. Navela je primjer Brčko distrikta kao idealnog obrasca nacionalnih odnosa u BiH. Njena želja je da u Predsjedništvu BiH podiže ugled zemlje u svijetu uz izbjegavanje disonantnih tonova i svađa članova Predsjedništva.

“Moja vječita poruka je ne vraćati se u prošlost, ne graditi osobni interes na nacionalnim floskulama.  Treba sklapati poslove, dovoditi strane investitore i na taj način zaustaviti egzodus maladih i pametnih ljudi iz naše domovine. Ja očekujem da možemo postići uzlet i da naš put prema NATO-u i europskim integracijama ubrzamo a ne da to bud epo principu idući tjedan a da e taj idući tjedan otegne na godinu i nešto”, kazala je u Brčkom Diana Zelenika, kandidatkinja HDZ 1990 za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

“HDZ 1990 pokazuje ozbiljnost samim tim što je na svim razinama vlasti  za Opće izbore predložio svoje kandidate i čini mi se da je to prvi puta  da se kandidira  osoba koja ima realne izglede da bude član Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda”, istakao je Tomislav Stjepanović, predsjednik Organizacije HDZ 1990 za Brčko distrikt.

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT