Davor Dragičević: U petak ćemo iznijeti sve dokaze o Davidovom ubistvu

MARKETING

Otac stradalog Banjalučanina Davida Dragičevića poručio je sinoć s Trga Krajine kako su on i grupa “Pravda za Davida” iscrpili sva demokratska sredstva te da od 5. oktobra kreću u pravu borbu za istinu i pravdu.

Najavio je kako će u petak, 14. septembra, biti održana konferencija za novinare na kojoj će prikazati sve videomaterijale i ostale dokaze koji pokazuju da je David Dragičević ubijen organizovano, a da je slučaj zataškan.

“Laptop je poslan u Brčko, tako radi MUP RS. Jel u Banjoj Luci nemamo stručnjaka ili je u pripremi drugo ubistvo Davida?”, upitao je.

Ponovo je poručio kako neće biti izbora, jer ne žele dati legitimitet zločincima i ubicama te je pozvao sve građane da izađu na ulice 5. oktobra. Skup će biti održan i u Sarajevu.

“David je ubijen. Polumrtav je bačen u kanalizaciju. već 171 dan stojimo mirno i tražimo odgovore. Dosta je”, poručio je Dragičević.

 

(Klix.ba)

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT