Brčko: SNSD lijepljenjem prvih plakata ozvaničio početak kampanje (foto)

MARKETING

Danas je  Savez nezavisnih socijaldemokrata ozvaničila početak svoje kampanje. Predsjednik brčanskog  SNSD –a  Đorđa Kojić i Siniša Milić danas su ozvaničili početak izborne kampanje lijepljenjem  prvih plakata u centru grada.

Screen Shot 2018-09-07 at 16.18.29

“SNSD ide u jednu veliku pobjedu na svim nivoima kada je u pitanju Republika Srpska. Naši kandidat za člana Predsjedništva i Parlament BiH, kao i kandidat za  Predsjednika Republike Srpske sigurno pobjeđuju. To smo dokazali  i svojim radom u proteklom periodu” rekao je Đorđa Kojić, predsjednik OO SNSD Brčko distrikt.

Screen Shot 2018-09-07 at 16.18.44

Savaz nezavisnih socijaldemokrata je u proteklom periodu pokazao odgovornost ističe Siniša Milić.

“Želimo da naglasimo da nemamo potrebu za negativnom kampanjom. Djela  svih političkih aktera  u prethodnom periodu pokazala su koliko je ko opredijeljen za očuvanje  Republike Srpske i interesa naroda” rekao je Siniša Milić, SNSD Brčko distrikt.

Iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata poručuju da žele da kampanja i  izbori proteknu u jednoj fer i demokratskoj atmosferi.

Screen Shot 2018-09-07 at 16.19.00

Screen Shot 2018-09-07 at 16.19.13

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT