Privremena obustava saobraćaja na magistralnom putu M.14.1 Brčko – Bijeljina, od 28.08.2018. godine do 03.09.2018. godine

MARKETING

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta BiH donijela je Rješenje o privremenoj obustavi saobraćaja, za sva vozila, na magistralnom putu M.14.1 Brčko – Bijeljina, na izlazu iz mjesta Gredice (oko 5 km jugoistočno od Brčkog kod Benzinske pumpe „ Terex“), zbog obavljanja poslova deminiranja obale Save.

Navedena obustava saobraćaja će se provoditi od dana (utorak) 28.08.2018. godine do dana (ponedeljak) 03.09.2018. godine u vremenu od 07,00 sati do 14,30 sati u vremenskim intervalima od 30 minuta obustave i 15 minuta puštanja saobraćaja.

U navedene dane, saobraćaj će biti regulisan od strane izvođača radova uz pomoć vertikalne saobraćajne signalizacije i vertikalne zapreke za fizičko zatvaranje puta .

POLICIJA BRČKO DISTRIKTA BIH

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT