Poznati svi četvrtfinalni parovi i termini utakmica Mundijala u Rusiji

MARKETING
Foto: EPA
Prvi na teren Nižnij Novgorod stadiona izaći će igrači Urugvaja i Francuske koji će svoj meč igrati u petak od 16:00 sati. Urugvaj je u osmini finala sa 2:1 savladao Portugal, dok je Francuska sa 4:3 bila bolja od Argentine.

Isti dan, ali u terminu od 20:00 sati, na Kazan Areni odigrat će se i derbi četvrtfinala između Brazila i Belgije. Brazilci su sa sigurnih 2:0 savladali Meksiko, a Belgija je puno teže od očekivanog savladala Japan sa 3:2 nakon što su napravili veliki preokret s obzirom na to da su početkom drugog poluvremena gubili sa 2:0.

Na Cosmos Areni u Samari treći četvrtfinalni duel odigrat će reprezentacije Švedske i Engleske. Šveđani su s minimalnih 1:0 porazili Švicarsku, dok je Engleska na penale bila bolja od Kolumbije. Meč se igra u subotu s početkom u 16:00 sati.

Posljednji četvrtfinalni meč na rasporedu je u subotu od 20:00 sati, a na Olimpijskom stadionu Fišt u Sočiju sastat će se reprezentacije Rusije i Hrvatske.

Kompletan raspored utakmica i termini:

Petak:

Urugvaj – Francuska, 16:00 sati
Brazil – Belgija, 20:00 sati

Subota:

Švedska – Engleska, 16:00 sati
Rusija – Hrvatska, 20:00 sati

(Klix.ba)
BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT