Ženska nogometna reprezentacija BiH u Zenici dočekuje Kazahstan

MARKETING
Foto: NSBiH

Nakon šest odigranih kola, nogometašice BiH zauzimaju četvto mjesto u Prvoj gupi sa samo tri boda, koja su osvojile upravo protiv današnjih protivnica, a koje su u oktobru prošle godine na početku kvalifikacije u Astani pobijedile sa 2:0.

Selektorka Samira Hurem ističe da njene izabranice spremno dočekuju današnji susret.

“Mi jedva čekamo utakmicu sa Kazahstanom u kojoj želimo bodove. Igračice će pružiti maksimum na terenu. Lidija Kuliš i Milena Nikolić imaju problema sa povredama, ali nama su one bitne reprezentativke i nadamo se da će biti prevaga protiv Kazahstana”, kazala je Hurem.

Kapitenka Milena Nikolić također očekuje pobjedu.

“Dobro smo radile i spremale se za Kazahstan. Imamo kvalitetniji tim, ali kraj je sezone i prisutan je umor kod igračica. Bez obzira na to mi ćemo pružiti maksimum i očekujem da ostvarimo pobjedu”, kazale je Nikolić.

Susret Bosna i Hercegovina – Kazahstan počinje u 17.:00 sati u Trening centru Nogometnog saveza BiH u Zenici. Ulaz je slobodan.

(Fena)
BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT