Željezničar u 1. pretkolu Evropske lige protiv Estonaca, Sarajevo s Armencima, Široki protiv Domžalea

MARKETING
Foto: Klix.ba
Sarajevo je od potencijalnih rivala moglo igrati sa Ferencvarošom (Mađarska), Petrocubom (Moldavija), Laçijem (Albanija), pobjednikom meča između Engordanyja (Andora) i Folgorea (San Marino) i Banantsom (Armenija), a upravo će Banantsa biti prvi protivnik ekipe Husrefa Musemića. Sarajevo će prvi meč igrati u gostima, a potom sedam dana poslije na Grbavici.

Plavi s Grbavice od od protivnika su mogli dobiti Chikhure Sachkhere (Gruzija), Vaduz (Lihtenštajn), Narva Trans (Estonija), pobjednika meča između Cefn Druidsa (Vels) i Trakaija (Litvanija), Gandzasar-Kapana (Armenija) i pobjednika meča između UE Sant Julije (Andora) i Gzire Uniteda (Malta), a voljom žrijeba, igrat će protiv Estonaca. Željezničar će 12. jula bili domaćin prve utakmice, dok će sedam dana poslije putovati u Estoniju na uzvratni meč.

Široki Brijeg, jedini nenositelj od bh. klubova, igrat će protiv Domžalea iz Slovenije, a još su mogli igrati protiv Gabale (Azerbejdžan), Dinamo Tbilisi (Gruzija), Rangersa (Škotska) i Apollona Limassol (Kipar).

Prve utakmice su na rasporedu 12., a revanši 19. jula.

(Klix.ba)
BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT