SP: Ubjedljiva pobjeda hrvatskih fudbalera nad Argentinom 3:0

MARKETING
Foto: Fifa.com
Fudbalska reprezentacija Hrvatske pobijedila je u Nižnjem Novgorodu Argentinu sa 3:0 u utakmici drugog kola Grupe D i izborila se za prolaz u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Bila je to jedna od najboljih utakmica Hrvatske u novijoj istoriji, tokom koje su golove postigli Ante Rebić, Luka Modrić i Ivan Rakitić

Hrvatska je sva tri gola postigla u drugom poluvremenu.

Reprezentativci Hrvatske su tokom cijelog meča igrali bolje i dominantnije, a argentinska superzvijezda Leo Mesi (Lionel Messi) bio je praktički nevidljiv cijelu utakmicu.

Hrvatska je već nakon dva kola osigurala prolaz u osminu finala jer ima šest bodova, a Argentina i Island po jedan bod.

U petak se sastaju Nigerija i Island, a u zadnjem kolu 26. juna igraju Hrvatska – Island i Argentina – Nigerija.

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT