BEBA VIŠE: Velika humanitarna akcija za porodicu Mišić

MARKETING

U nedelju 24.juna u Brčkom se organizuje velika humanitarna akcija za pomoć porodici Mišić u renoviranju kuće.

„Balkan pub“ će cjelodnevni pazar od prodatih kafa proslijediti za pomoć ovoj porodici a takođe istog dana trudnicama će dijeliti besplatne prirodno cijeđene sokove.

Frizerski salon „Belli Capelli“ i naša prijateljica Danijela Šarić, takođe u nedelju radi a sav prihod poklanja Mišićima. Oba lokala nalaze se u zgradi „Zejćirović“ u centru grada.

Donaciju će uručiti i pekoteke „Nimex“.

Donacije i podrška stižu i iz Skupštinskih klupa. Do sada su nam podršku dali  poslanici Slobodanka Ćurčić, Lidija Ljubojević, Zoran Kokanović i Željko Antić  te ovim putem pozivamo i ostale da nam se pridruže.

Podsjećamo, Udruženje „Beba više“ pokrenulo je u martu akciju za pomoć porodici čiji su blizanci Cvijetin i Vaso jedine bebe upisane u matične knjige opštine Donji Žabar u 2017.godini. Mišići su nakon trinaest godina i nekoliko neuspjelih pokušaja, dobili djecu postupkom BMPO i mnogo se istrošili. Sada je red na nas, da ih podržimo.

Akciju su do sada podržali predstavnici opštine Donji Žabar, d.o.o. Galax, Ordinacija „Dental Šmitran“ kao i naš sugrađanin koji živi u Švajcarskoj,Dragan Marković.

UG „Beba više“ još jednom poziva sve sugrađane da nam se pridruže u nedelju i da daju svoj doprinos ideji da bebe imaju bolji život.

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT