Tokom vikenda tri saobraćajne nesreće, jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede

MARKETING

IZVJEŠTAJ ZA MEDIJE sa pregledom značajnih bezbjednosnih događaja u periodu od 02.03.2018. godine do 05.03.2018. godine

KRIMINALITET:

Tokom izvještajnog perioda, Policija je zaprimila jednu prijavu o počinjenju krivičnog djela i to: dana 03.03.2018. godine oko 20,30 sati, Policiji se obratila građanka Brčkog i prijavila da je od strane nepoznatog izvršioca ili više njih, izvršena provala u stan u ulici M.M.Mehmedovića u Brčkom. Na mjesto događaja izašli su policijski službenici koji su uviđajnim radnjama konstatovali da se ne radi o provali nego da se krivičnom djelu “krađa”, gdje je iz stana otuđen mobilni telefon i pištolj nepoznate marke. S obzirom da postoje osnovi sumnje da se radi o krivičnom djelu „Krađa“ iz člana 280 stav 1 Krivičnog zakona Brčko distrikta BiH, pripadnici policije preduzimaju radnje na pronalasku izvršioca i otuđenih  predmeta.

JAVNI RED I MIR:

– Pripadnici Policije su u navedenom vremenskom periodu obezbjedili sve vjerske, kulturne, sportske, tradicionalne i druge javne skupove koji su održani u distriktu i isti su protekli bezbjedno.

SAOBRAĆAJ:

– U izvještajnom periodu pripadnici Policije su izvršili uviđaj u tri saobraćajne nezgode. U jednoj saobraćajnoj nezgodi, jedno lice je zadobilo teške tjelesne povrede, dok je u dvije saobraćajne nezgode konstatovana materijalna šteta nastala na vozilima.

– Tokom kontrole vozila i vozača u saobraćaju, pripadnici Policije su iz saobraćaja isključili dvadeset pet vozača i vozila, gdje je kod šesnaest vozača kontrolom utvrđeno da vozilima upravljaju pod uticajem alkohola, u šest slučajeva utvrđeno je da lica upravljaju vozilom prije sticanja prava na upravljanje, dok je u tri slučaja utvrđeno da su vozači upravljali vozilom kojem je istekla važnost registracije.   

Šef Operativno komunikacijskog centra

dr Halid Emkić

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT