Promovisana knjiga “Zašto ne volim juli moja čupavice”

MARKETING

“Zašto ne volim juli moja čupavice” naziv je knjige Indire Ćosić – Smajlović, promovisane brčanskoj publici u Domu kulture Brčko.

Knjiga ima zaista jaku poruku, a namijenjena je svim roditeljima koji su se suočili sa tragedijom gubitka djeteta. I sama autorka je prošla golgotu tog bola  i borbe sa istim a njena poruka,  koja se sve vrijeme provlači i kroz knjigu,  je da ni u takvim trenucima čovjek ne smije klonuti duhom.

“Moj put je veoma težak. Znam da je svakome težak na drugačiji način, a ja sam težinu mog života odlučila prenijeti na papir” rekla je Indira Ćosić – Smajlović, autorica knjige.

O knjizi koja govori o tragičnoj sudbini autorkine kćerke, preminule od karcinoma u 14. godini života, ali i ostatku Indirine borbe da kroz pisanje pomogne drugoj djeci oboljeloj od iste bolesti, govorile su Nikolina Husičić i Emina Zahirović. Knjiga “Zašto ne volim juli moja čupavice”  svakako ide u prodaju, a novac od njene prodaje bit će osnov za utemeljenje Fondacije koju Ćosić-Smajlović ima namjeru osnovati.

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT