Plenković u Strazburu: BiH građanima može garantovati bolju budućnost samo ako bude dio EU

MARKETING
Plenković je kazao kako BiH iza sebe ima težak put, poput Hrvatske.

“Radi se o državi specifičnog unutarnjeg uređenja sastavljenog od tri konstitutivna naroda: Hrvata, Bošnjaka i Srba, u kojoj njihova potpuna ravnopravnost, zajedno s drugima, treba biti temelj budućnosti”, izjavio je hrvatski premijer i dodao:

“Samo ako se čvrsto usidri u evropske vrijednosti, Bosna i Hercegovina može garantovati svojim građanima sigurnu i stabilnu budućnost. To također želi značajan dio njezinih građana i to na temelju pravičnog izbornog zakonodavstva”, poručio je premijer Plenković.

(Klix.ba)
BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT