Banja Luka: Radnici “Toplana” štrajkuju

MARKETING
Nekoliko radnika banjalučke “Toplane” okupilo se danas da skrene pažnju na svoju neizvjesnu sudbinu i javnosti kaže da su iz medija saznali za informacije o otkazima, jer im se niko od nadležnih nije obrati0.

Radnici su za sve okrivili Upravu preduzeća, te su istakli da je nova “Eko-toplana” koja je od  1. februara je u potpunosti preuzela isporuku toplotne energije u Banja Luci,  od samog početka bila loša ideja.

Član Izvršnog odbora sindikata Gostimir Radić kaže da nova Eko toplana ne može da grije grad bez mazuta i stare Toplane, te da je nova izgrađena jer je politika tako odlučila ,a ne struka i ekonomska isplativost.

Sindikat radnika “Toplane” Banja Luka organiz9ovao je štrajk uz  uz podršku republičkog Sindikata radnika građevinarstva i stambeno-komunalne djelatnosti, održaće danas štrajk upozorenja ispred kapije preduzeća.

(BHRT)

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT