Ponedjeljak, 3 Oktobra, 2022
No menu items!

Delegacija Kraljevine Holandije boravila u posjeti Policiji Brčko distrikta BiH

U službenoj posjeti Policiji Brčko distrikta BiH danas je boravila Delegacija Kraljevine Holandije koju su činili predstavnici iz oblasti sigurnosti.

Tokom posjete upriličen je radni sastanak šefa Policije Brčko distrikta BiH, Gorana Pisića i njegovih saradnika sa predstavnicima Delegacije Kraljevine Holandije u kojoj su bili regionalni koordinatori za sigurnost i stabilnost, kao i predstavnik Ministarstva sigurnosti Kraljevine Holandije i Savjetnik za pitanja sigurnosti/stabilnosti. Teme sastanka su se ticale sigurnosnih trendova, s posebnim akcentom na organizovani kriminal, ekstremizam i terorizam, migrantsku krizu, krijumčarenje ljudi i trgovinu ljudima.

Realizujući ovaj oblik saradnje Policija Brčko distrikta BiH je, i ovom prilikom, od strane drugih partnera prepoznata kao važan dio bezbjednosne arhitekture u borbi protiv svih vidova kriminaliteta.

 

Policija Brčko distrikta BiH

 

Najnovije vijesti

CIK Brčko: Izlaznost birača do 15h

https://www.youtube.com/watch?v=KYD-pFv2rVo

CIK Brčko: Zaprimljena dva prigovora i uložena jedna žalba

Centralna izborna komisija Brčko distrikta BiH na današnjoj pres konferenciji saopštila je da su zaprimljena dva prigovora te da je uložena jedna žalba. Predsjednica Izborne...

Izbori u Brčkom: MZ Donji Brezik, Donja Skakava i Brka

https://www.youtube.com/watch?v=Svlrply0e5o

Zvaničnici Distrikta obavili svoju građansku dužnost

https://www.youtube.com/watch?v=u0MtIhbaPis
- Reklama -

Više vijesti