Ponedjeljak, 3 Oktobra, 2022
No menu items!

Brčaci nastavljaju humanitarne akcije za Emira Hamzića

Brojni građani Brčko distrikta uključili su se u prikupljanje sredstava za liječenje i rehabilitaciju tridesetogodišnjeg Brčaka Emira Hamzića.

U subotu 17. septembra biće organizovan turnir u malom fudbalu sa početkom u 10:00h na SRC “Blatuša”. Prijave za turnir su do petka 16.09. a cijena kotizacije je 100 KM.

Prijave ekipa se vrše na broj tel. 066/ 162-509 Rasim Cviko.

U ponedjeljak 19. septembra u 19:00h u brčanskom Domu kulture biće upriličen humanitarni koncert na kojem će nastupiti brčanski muzičari.  Cijena ulaznice je 10 KM a ulaznice u pretprodaji u ograničenim količinama možte kupiti kod Rasima Cvike u Cafe baru Trg.

Takođe i Nautički klub Brčko pokreće akciju plovidbe za Emira Hamzića. Plovidba će se održati 17.septembra i košta 5 KM a sva prikupljena sredstva biti će uplaćena na žiro račun Emira Hamzića. Svi koji žele taj dan pomoći Emiru mogu se javiti privatnom porukom na fb stranicu Nautičkog kluba i najaviti svoj dolazak.

 

Ispišimo zajedno još jednu lijepu priču! Za Emirove korake!

 

Najnovije vijesti

CIK Brčko: Izlaznost birača do 15h

https://www.youtube.com/watch?v=KYD-pFv2rVo

CIK Brčko: Zaprimljena dva prigovora i uložena jedna žalba

Centralna izborna komisija Brčko distrikta BiH na današnjoj pres konferenciji saopštila je da su zaprimljena dva prigovora te da je uložena jedna žalba. Predsjednica Izborne...

Izbori u Brčkom: MZ Donji Brezik, Donja Skakava i Brka

https://www.youtube.com/watch?v=Svlrply0e5o

Zvaničnici Distrikta obavili svoju građansku dužnost

https://www.youtube.com/watch?v=u0MtIhbaPis
- Reklama -

Više vijesti