Nedjelja, 24 Oktobra, 2021
No menu items!

U Brčkom realizovan projekat „Šampioni znanja“

U subotu 25.09.2021. godine u organizaciji Asocijacije mladih za razvoj i kreiranje pozitivnih vrijednost „ ProAktiv “ u prostorijama Omladinskog centra realizovan je projekat   „Šampioni znanja“.

Asocijacija mladih „ ProAktiv“ je član organizacije „ Proaktiva“ koja na nivou BiH već duži niz godina organizuje ove projekte a u Brčkom je realizovan prvi put ove godine.

Projekt ima za cilj da nagradi i podstakne najbolje učenike naših škola da budu još bolji i uporniji u ostvarenju svojih ciljeva.

U sklopu dodjela nagrada učenicima održana je radionica i predavanje na temu „ Uspjeh sa svrhom – Zašto i kako biti uspješan“, a predavač je bio ugledni gospodin Valdet Peštalić koji je trener konuslatant i koji ima mnogo iskustva u radu sa mladima.

Također ovim putem se želimo zahvaliti i Vladi Brčko distrikta BiH koja je prepoznala i pomogla u realizaciji ovog projekta, kao i svima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji istog.

Iskrene čestitke još jednom svim učenicima na njihovom uspjehu.

Nadamo se da će projekt „ Šampioni znanja“ postati tradicija u našem gradu , te da će naši učenici postati budući lideri ovog grada.

- Reklama -

Najnovije vijesti

Gradonačelnik Distrikta sa članovima Vlade obišao mjesto tragedije

Gradonačenik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Esed Kadrić posjetio je, zajedno sa članovima Vlade, brčansko naselje Suljagića Sokak, gdje...

Predsjednik Skupštine Siniša Milić uputio telegram saučešća porodicama stradalih lica u požaru

„U svoje ime i u ime Skupštine Brčko distrikta BiH upućujem najiskrenije i najdublje saučešće porodicama i prijateljima šestoro sugrađana koji su jutros tragično...

Gradonačelnik Esed Kadrić uputio telegram saučešća porodicama stradalih

Povodom tragične smrti šestoro stanovnika Brčko distrikta BiH, gradonačelnik Esed Kadrić, porodicama i prijateljima nesrećno preminulih uputio je telegram saučešća, u kome se kaže: Uvažene...

Tragedija u Brčkom: U požaru smrtno stradalo šest osoba (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=TGTFWzUovME&t=44s

Efikasnije, brže i ekonomičnije: Alternativni načini rješavanja privrednih sporova

Kako privredne sporove rješavati na načine koji će i sudovima i privrednicima donijeti značajna olakšanja, bila je tema radionice o prednostima alternativnih i mirnih...
- Reklama -

Više vijesti