Četvrtak, 13 Maja, 2021
No menu items!

ČESTITKA GRADONAČELNIKA POVODOM SVJETSKOG DANA SLOBODE MEDIJA

Svim novinarima, urednicima i ostalim medijskim radnicima te udruženjima novinara čestitam 3. maj – Svjetski dan slobode medija.

Ovaj datum je prilika da pošaljemo poruku o važnosti podizanja svijesti o medijskim slobodama i njezinim temeljnim načelima. Radnici u medijima obavljaju izuzetno društveno odgovoran i značajan posao koji nije uvijek dovoljno cijenjen.

Kao gradonačelnik lokalne zajednice koja svoje principe djelovanja temelji na demokratskom društvu želim svim medijskim radnicima što manje pritisaka u radu te više prilike za slobodu izražavanja, istinitih i pravovremenih informacija.

Sve ovo doprinosi i radu Vlade Brčko distrikta BiH, stoga koristim priliku da iskažem zahvalnost svim medijima koji su upravo na ovakav profesionalan način izvještavali i time pomogli naš rad, naročito tokom protekle godine u kojoj se zajednički borimo sa korona virusom.

GRADONAČELNIK

Esed Kadrić

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -

Najnovije vijesti

U Brčkom obilježen Svjetski dan medicinskih sestara i tehničara (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=3bZoIpag3a8&t=1s

Mustafa ef. Gobeljić uputio čestitku povodom Ramazanskog bajrama (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=XT6gKs1fFtY

Brčko distrikt: 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom, dvije osobe preminule

Na području Brčko distrikta danas je registrovano 16 novih slučajeva zaraze virusom korona. Riječ je o 6 muških i 10 ženskih osoba. Preminule su...

SBIH Brčko: Iskoristimo ove dane da osnažimo naše porodične veze

Muslimankama i muslimanima Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, cijele Bosne i Hercegovine i dijaspore kao i svim muslimanima svijeta, čestitam nastupajući ramazanski bajram sa...
- Reklama -

Više vijesti