Četvrtak, 13 Maja, 2021
No menu items!

Brčko: Održana redovna Skupština Udruženja poslodavaca

Danas, 29.04.2021.godine u prostorijama Omladinskog centra Brčko distrikta BIH održana je redovna sjednica Skupštine Udruženja poslodavaca Brčko distrikta BiH sa obimnim dnevnim redom. Na Skupštini su usvojeni osnivački i interni akti usklađeni sa važećim propisima, kao i Izvještaj o radu Udruženja poslodavaca za 2020. godinu, završni račun i Izvještaj o finansijskom poslovanju Udruženja za 2020. godinu, te usvojen je Program rada i Finansijski plan Udruženja poslodavaca Brčko distrikta BIH za 2021. godinu.

Kroz diskusije poslodavci su na danas održanoj Skupštini dali određene konstruktivne prijedloge koji se tiču rada Udruženja, uz iznošenje problema sa kojim se susreću u svom poslovanju.

Udruženje poslodavaca Brčko distrikta BIH će kroz brojne aktivnosti u tekućoj godini učestvovati u kreiranju boljeg privrednog ambijenta, prvenstveno kroz rad u Ekonomsko socijalnom vijeću Brčko distrikta BIH, te predlagati povoljna rješenja za rasterećenje privrede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -

Najnovije vijesti

U Brčkom obilježen Svjetski dan medicinskih sestara i tehničara (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=3bZoIpag3a8&t=1s

Mustafa ef. Gobeljić uputio čestitku povodom Ramazanskog bajrama (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=XT6gKs1fFtY

Brčko distrikt: 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom, dvije osobe preminule

Na području Brčko distrikta danas je registrovano 16 novih slučajeva zaraze virusom korona. Riječ je o 6 muških i 10 ženskih osoba. Preminule su...

SBIH Brčko: Iskoristimo ove dane da osnažimo naše porodične veze

Muslimankama i muslimanima Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, cijele Bosne i Hercegovine i dijaspore kao i svim muslimanima svijeta, čestitam nastupajući ramazanski bajram sa...
- Reklama -

Više vijesti