Četvrtak, 13 Maja, 2021
No menu items!

Migrant provalio u prostorije Općinskog suda u Srebreniku

Ilegalni migrant priveden je u Policijsku stanicu Srebrenik zbog sumnje da je provalio u prostorije Općinskog suda u Srebreniku, saopćeno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Iz prostorija Općinskog suda, prema izjavi odgovornog lica, nije ništa ukradeno.

Policiji je prijavljeno da je u toku noći oko 1:10 sati nepoznata osoba provalila u prostorije Općinskog suda Srebrenik.

Policija je na licu mjesta pronašla lice za koje se sumnja da je izršilo provalu. Riječ je o stranom državljaninu – migrantu, koji je priveden radi kriminalističke obrade.

O slučaju je obaviješten kantonalni tužilac i Služba za poslove sa strancima – terenska kancelarija u Tuzli koja će preduzeti dalje mjere iz svoje nadležnosti.

Nakon kompletiranja predmeta, policija će protiv stranog državljanina podnijeti izvještaj Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -

Najnovije vijesti

U Brčkom obilježen Svjetski dan medicinskih sestara i tehničara (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=3bZoIpag3a8&t=1s

Mustafa ef. Gobeljić uputio čestitku povodom Ramazanskog bajrama (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=XT6gKs1fFtY

Brčko distrikt: 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom, dvije osobe preminule

Na području Brčko distrikta danas je registrovano 16 novih slučajeva zaraze virusom korona. Riječ je o 6 muških i 10 ženskih osoba. Preminule su...

SBIH Brčko: Iskoristimo ove dane da osnažimo naše porodične veze

Muslimankama i muslimanima Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, cijele Bosne i Hercegovine i dijaspore kao i svim muslimanima svijeta, čestitam nastupajući ramazanski bajram sa...
- Reklama -

Više vijesti