Četvrtak, 3 Decembra, 2020
No menu items!

Majka zbog ljubavnika ostavila trogodišnju kćerku samu osam dana, djevojčica umrla od gladi

Žena iz Tokija uhapšena je u utorak pod sumnjom da je trogodišnju kćerku ostavila samu u kući više od nedjelju dana i otišla sa ljubavnikom, zbog čega je djevojčica umrla od gladi, saopštila je policija.

Saki Kakehaši (24) priznala je zločin, navela je policija, dodajući da se vjeruje da je ona redovno zapostavljala i zlostavljala kćerku Nou.

Prijatelj Kakeši potvrdio je da je ona često odlazila iz kuće na po nekoliko dana ili se vraćala kasno noću, a kćerku ostavljala bez nadzora.

Rezultati obdukcije pokazuju da je Noa umrla od teške dehidracije i gladi, prenosi Kojodo.

Sumnja se da ju je majka ostavila samu osam dana početkom juna, kako bi otišla u posjetu dečku.

Kakeheši istražiteljima rekla da nije očekivala da će Noa umrjeti i da je vjerovala da je u redu da je ostavi samu u stanu, u kojem su živjele same nakon razvoda 2017. godine.

Ona je pozvala hitnu pomoć kada se vratila s puta 13. juna, a Noa je proglašena mrtvom u bolnici.  Djevojčica je imala i osip jer joj pelena očigledno nije dugo mijenjana, a u stanu je pronađena velika količina razbacanog đubreta. 

Tokom dobrovoljnog ispitivanja prije nego što je uhapšena, Kakeheši je rekla da se Noa razboljela nekoliko dana prije smrti, ali da nije imala novca da je odvede kod ljekara.

Avaz.ba

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije vijesti

Otac, majka i kćerka umrli od korone, novorođeno unuče preživjelo

Svi članovi ruske porodice iz Sankt Peterburga - muškarac od 64 godine, njegova supruga, stara 61 godinu, i njihova...

Sječa šume na spornoj granici BiH i Hrvatske vidljiva iz svemira

Sječa šume na nerazjašnjenoj granici Bosne i Hercegovine i Hrvatske nedaleko od Bihaća došla je u fokus bh. javnosti u maju ove godine. Ipak,...

Afera “Bego”: Varali i majke Srebrenice

Tri osobe koje su prekjučer uhapšene u akciji Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) zbog sumnje u izborne nepravilnosti u Srebrenici puštene su...

Krizni štab: Nastava i rad ugostiteljskih objekata od ponedjeljka

  Štab za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta BiH na današnjoj sjednici donio je Naredbu da nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području...

Dodik: Pozivam Incka da me smijeni

Visokog predstavnika Valentina Incka više niko ne uzima za ozbiljno, ja ga pozivam da me smijeni, rekao je Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, odgovarajući...
- Reklama -

Više vijesti

- Reklama -