BiH ShowBizz 

Dragana Mirković održala koncert godine u Doboju

Nakon petnaest godina od posljednjeg velikog koncerta u Doboju, Dragana Mirković je u subotu 17. avgusta održala koncert na otvorenom u prostoru Koncertne arene Restorana Ribarska priča. Više od 5 hiljada posjetilaca imalo je priliku uživati u višečasnovnom spektaklu sa potpisom Dragane Mirković, ali i u pekrasnom ambijentu kompleksa Ribarska priča, bogatoj gastronomskoj ponudi i ljubaznom osoblju.

Nizali su se hitovi poput “Kad bi znao kako čeznem”, “Umirem, majko”, “Spasi me samoće”, “Poslednje veče”, “Sve bih dala da si tu”, “Ruže cvetaju samo u pesmama” i mnogi drugi, a situacija je kulminirala kada je Dragana sišla sa bine i, na negodovanje obezbjeđenja, prošetala kroz masu. Na oduševljenje prisutnih, uslijedilo je fotografisanje ali i pjevanje uglas sa publikom koja je došla iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i regiona. U koncertu Dragane Mirković uživala je i pjevačica Ćana, koja je došla da podrži svoju koleginicu.

Dragana je poslije koncerta dobila mnoštvo originalnih poklona od fanova, među kojima se ističe sat na kojem piše “Vrijeme je stalo kada je Dragana Mirković stigla u ovaj grad”, a kako saznajemo od djevojke koja ga je poklonila, vrijeme koje pokazuje ovaj sat identično je vremenu kada je Dragana Mirković stigla u Doboj, a Mirkovićeva se oduševila kada ga je ugledala u svojoj hotelskoj sobi.

Ljetna sezona u zemlji i regionu bit će zapamćena po spektakularnim koncertima Dragane Mirković, a pjevačica svoju turneju nastavlja već u petak, kada je zakazala veliki koncert na beogradskom Ušću.

Foto: Dragana Mirković, Oficijelni Instagram profil

Video: Razim Medinić, arhiva

Još vijesti iz ove kategorije