Brčko 

Vjeridba na BH Color festivalu

Ovogodišnji BH Color festival, pored odlične muzike i šarenila ostaće  upamćen i po nesvakidašnjoj vjeridbi. Dino Eminagić iz Sarajeva, po prvi put je sa svojom djevojkom Nijazom Prosjanović, došao na Color, te je u jednom momentu izašao na veliku binu, pozvao svoju djevojku, kleknuo na koljena i izvadio prsten.

  • Skupa smo već 5 godina. Mnogo radimo i rijetke su prilike kada imamo vremena da se na ovakav način opustimo. Želio sam da svojoj djevojci priredim nešto što će pamtiti cijelog života i očigledno sam, zahvaljujući organizatorima i uspio u tome, rekao je neposredno nakon vjeridbe Dino.
  • Iako smo pet godina skupa nisam očekivala prsten, zasigurno ne, na ovakav način. Uzbuđena sam, srećna, ne znam šta drugo još mogu da kažem u ovom momentu, kazala je neposredno nakon vjeridbe Nijaza.

Dinin hrabar čin i Nijazino „da“ ovacijama je propratila mnogobrojna festivalska publika koja je samo u njihovu čast, još jednom  obojila nebo iznad „bescarinske zone“ u Brčkom. Dvadesetčetverogodišnji par, obećao nam je da će i naredne godine posjetiti BH Color festival u Brčkom i to sa burmama na rukama.

Još vijesti iz ove kategorije