Brčko 

Street Style Show 4. avgusta u Brčkom

Brčko distrikt petu godinu zaredom ugostiti će tjunere iz cijele BiH ali i Regiona na Tuning manifestaciji pod dobro poznatim nazivom “Street Style Show – District Edition #5”.
Nakon četiri uspješno organizovana događaja ovog tipa organizatori su odlučili ne prekidati ovu tradiciju te još jednu godinu dovesti bolje od najboljih u Brčko distrikt.
“Nama je najbitinije da Brčko distrikt ostane na mapi auto-moto dešavanja u BiH što duže. Mislimo da se radi o ogromnoj promociji našeg grada te se nadamo da ćemo ove godine imati podršku i lokalne vlasti. Sve ove godine su nas podržavale nevladine organizacije, Javna preduzeća kao i nekolicina privrednika ne samo iz Brčkog nego i drugih gradova Bosne i Hercegovine i svima njima možemu uputiti velike zahvale. O detaljima same manifestacije ne možemo još govoriti ali ćemo se potruditi da ove godine bude nešto drugačija nego prethodnih godina, samim tim i bolja”, naveli su organizatori.
Informacije koje smo pronašli na zvaničnim stranicama ovog događaja ( www.tuningshowbrcko.blogspot.com ) kažu da je kroz protekla 4 događaja u Brčkom prošlo 530 prijavljenih takmičara, podijeljeno je 129 nagrada a samom lokacijom prodefilovalo je skoro 10.000 registrovanih posjetitelja.
Manifestacija će biti održana 4. avgusta 2019. godine na lokaciji Trg Pravde (parking ispred CIPS-a). Organizatori kao i svake godine su Sound Master Tuning&Styling Team iz Brčkog.
Više informacije možete dobiti na službenim stranicama www.tuningshowbrcko.blogspot.com ili klikom na link ovogodišnjeg događaja:

Još vijesti iz ove kategorije