Brčko 

Brčko: Iz ugostiteljskog objekta ukradeni telefon i novčanik

S obzirom na to da postoje osnovi sumnje da je počinjeno krivično djelo „Krađa“ iz člana 280, stav 1, Krivičnog zakona Brčko distrikta BiH, policijski službenici su preduzeli mjere i radnje na pronalasku izvršioca ovog krivičnog djela i otuđenih predmeta.

Foto: pametnitelefoni.rs / Ilustracija

 

Jučer oko 12:15 sati Policiji Brčko distrikta Bosne i Hercegovine se obratio građanin Brčkog i prijavio da je u ugostiteljskom objektu u Ulici Bosne Srebrene u Brčkom, od strane nepoznatog počinioca ili više njih, neposredno prije prijavljivanja, iz šanka otuđen mobilni telefon marke “Samsung”  i novčanik, u kojem se nalazila manja količina novca, dvije bankovne kartice i lična karta, vlasništvo radnice u objektu.

Po prijavi su postupili policijski službenici koji su izašli na lice mjesta i preduzeli istražne radnje u skladu sa zakonskim odredbama.

S obzirom na to da postoje osnovi sumnje da je počinjeno krivično djelo „Krađa“ iz člana 280, stav 1, Krivičnog zakona Brčko distrikta BiH, policijski službenici su preduzeli mjere i radnje na pronalasku izvršioca ovog krivičnog djela i otuđenih predmeta, navedeno je u izvještaju Policije sa pregledom značajnih sigurnosnih događaja u periodu od 13. do 15. jula.

otisak.ba

Još vijesti iz ove kategorije