Brčko 

Brka: U potoku pronađeno beživotno tijelo starijeg muškarca

„Danas iza 11 sati nama se obratila građanka iz mjesta Brka i prijavila da je njen rođak u potoku u mjestu Brka uočio beživotno tijelo starije muške osobe. Vrši se uviđaj trenutno.“

U potoku u brčanskoj mjesnoj zajednici Brka pronađeno je beživotno tijelo starijeg muškarca, a pretpostavlja se da je riječ o tijelu 78-godišnjeg Marka Jovića iz brčanske mjesne zajednice Lukavac, nezvanično saznaje Otisak.ba.

Šef Operativno-komunikacijskog centra Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine dr. Halid Emkić kazao je u izjavi za Otisak da još ne znaju je li u pitanju ta osoba.

„Danas iza 11 sati nama se obratila građanka iz mjesta Brka i prijavila da je njen rođak u potoku u mjestu Brka uočio beživotno tijelo starije muške osobe. Vrši se uviđaj trenutno“, izjavio je on.

Nestao 19. juna

Jović je nestao 19. juna u ranim jutarnjim satima. Kako Otisak saznaje, otišao je da obiđe njivu i nije se vratio kući.

Njegov nestanak je prijavljen Policiji čiji pripadnici su tragali za njim, uz pomoć porodice i prijatelja te nekoliko brčanskih službi/organizacija.

S obzirom na to da potraga nije dala pozitivne rezultate, Policija je 20. juna pozvala građane da pomognu u pronalasku Jovića, te da ukoliko posjeduju bilo kakve informacije o njemu, dostave ih ovoj policijskoj agenciji.

otisak.ba

Još vijesti iz ove kategorije