Brčko VIRTUAL ROAD auto-moto magazin 

Brčko: Novogodišnja zabava Asocijacije Moto klubova BiH

Asocijacija Moto klubova BiH organizovala je u Brčkom na Gradskim bazenima novogodišnju zabavu. U Brčko su to prilikom stigli brojni bajkeri iz zemlje i regiona, a domaćini su bili članovi tri moto kluba iz Brčkog: Grunf, Donja Skakava i Jarani.

Ovo je, na neki način, prvi put u Asocijaciji Moto klubova BiH da se održava ovakav događaj. Odlučeno je na prvom službenom sastanku da brčanski klubovi budu domaćini rekao je Smail Ustaibišević, predsjednik Moto kluba Grunf.

“Ja mislim da za Brčko to mnogo znači jer na takav način i turistički promovišemo grad. Asocijacija koju smo osnovali znači mnogo i za brčanske ali i ostale klubove na nivou BiH. Mnogo bolja organizacija, bolja priča i mnogo više sredstva i ujedinjavanja jer imamo klubove sa prostora cijele BiH. Osnovni cilj Asocijacije je da djelujemo zajedno, da se međusobno pomažemo, da budemo prijatelji i da širimo naše prijateljsko raspoloženje” rekla je Amra Jahić, sekretar Asocijacije Moto klubova BiH.

“Ovo je veliko zadovoljstvo i predivan osjećaj. Treba ovo doživjeti i osjetiti. Teško je to riječima opisati” rekla je Marijana Antić, predsjednica Moto kluba Donja Skakava.

Još vijesti iz ove kategorije