ShowBizz 

ANDREANU ČEKIĆ IŠAMARALI U PARIZU: Napale je žene u toaletu i išamarale je zbog muškarca

Njih tri-četiri su sačekale momenat da pjevačica krene u toalet i onda su pošle za njom

– Andreana je bila specijalna gošća na jednoj proslavi. Napravila je sjajnu atmosferu sa svojim bendom i sve je bilo super, dok jedna od goši nije primjetila da njen muž koketira sa pejvačicom. Žena je pobjesnila i ispričala to svojim prijateljicama sa kojima je sjedila za stolom, pa su odmah skovale plan kako da napadnu Čekićevu – počeo je priču izvor.

– Njih tri-četiri su sačekale momenat da pjevačica krene u toalet i onda su pošle za njom. Andreana je stala kod ogledala da popravi šminku i osvježi se, kada su je napale razularene žene!

– Prvo je na nju počela da urla žena čiji jr muž kokrtirao, ma, nema šta joj nije rekla! Izvrijeđala ju je za sve pare! Andreana je stajala kao skamenjena, ne vjerujući šta joj se dešava i pokušala je da joj objasni da ona nije niko zavodila. Međutim, žena je počela da urla: “Dok kuja ne zamahne repom, ker ne kreće u akciju!” i pjevačici opalila dva šamara – dodao je izvor, otkrivajući da je Čekićeva navodno uspjela da izvuče živu glavu zahvaljujući ženi koja je ušla u kupatilo.

– Andreana je iskoristila priliku i šmugnula je iz toaleta. Na putu do sale se nekako sabrala i vrlo brzo napustila proslavu. Niko nije znao o čemu se radi, mislili su da je završila svoj blok pjesama i da je zato otišla. Međutim, žena čiji se muž nabacivao Andreani se pohvalila ostatku ekipe za stolom šta je uradila, pa se sve saznalo – zaključio je izvor.

 

 

Izvor: Espreso.rs.

Još vijesti iz ove kategorije