ShowBizz 

ZAVIRITE U MOĆNI DVORAC DRAGANE MIRKOVIĆ! Pjevačica napravila gala žurku za PUNOLJETSTVO sina Marka (FOTO)

“Srce mi je bilo prepuno!”

Čitav događaj popularna pjevačica i ugledni austrijski biznismen planirali su mjesecima jer im je želja bila da porodici, prijateljima, članovima diplomatskog kora, gostima iz vrha političkog, kulturnog i drugih sfera javnog života prijestolnice Austrije, ali prije svega slavljeniku Marku, njegovoj sestri Manueli i njihovim prijateljima prirede događaj za pamćenje. Sudeći po reakcijama, u tome su i uspjeli.

Dragana Mirković i Toni Bijelić

Dragana Mirković i Toni Bijelić
Foto: Privatna arhiva

– Prvo što mi je Marko dan posle proslave rekao bilo je da je jedino za čime žali u vezi proslave to što se završila. To je značilo da je sav rad, energija, kreativnost i ljubav koje smo uložili Toni i ja u njegovo slavlje vredelo i srce mi je bilo prepuno – rekla je folk zvijezda i priznala da je uživala u svakom trenutku organizacije, ali prije svega u činjenici da su svi gosti uživali.

– Ja inače, kao što je poznato, uživam da usrećim sebi drage ljude i da im priredim događaje za pamćenje. Kada su moja deca u pitanju to se umnožava u beskraj i zaista smo i Toni i ja bili presrećni kada smo videli izraze na licima gostiju od ulaska pa do kraja slavlja. Ova proslava i jeste bila naš rođendanski poklon Marku i sve je bilo podređeno njegovom uživanju i provodu njegovih gostiju. Uvek smo isticali da smo ponosni na svoju decu, Marko možda zvanično i nije više dete ali je naša ljubav ista a ponos još veći jer znamo da je izrastao u divnog mladog čoveka – prenosi svoje utiske presrećna Dragana.

Dragana Mirković

Dragana Mirković
Foto: Privatna arhiva

Sama proslava trajala je dvanaest sati, a sve se odigravalo u centralnom atrijumu dvorca koji je bio specijalno dekorisan za ovu priliku. Iako su Marko i Manuela mnogo okrenutiji svjetskoj muzičkoj sceni nisu izostali ni balkanski zvuci, a posebnu muzičku poslasticu predstavljali su nezaobilazni trubači. Ipak, najemotivniji trenutak bila je video poruka koju su snimili Dragana, Toni, Manuela, kao i neki od Markovih najbližih i najdražih ljudi a koja je sve prisutne ganula do suza.

– Svi smo mu čestitali rođendan, evocirali uspomene i govorili mu iz srca šta mu želimo i to je zaista sve nas dirnulo kako dok smo snimali, tako i kada smo gledali. Upravo ta emocija i jeste nešto što je obeležilo njegov rođendan i po čemu ćemo sve ovo pamtiti – zaključuje folk zvezda.

Još fotografija slavlja pogledajte u galeriji:

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva
 izvor: srbija.danas

Još vijesti iz ove kategorije