ShowBizz 

Dragana Mirković ispričala kako je slavni glumac saznao ko je zapravo ona

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić postali su bliski prijatelji sa holivudskim glumcem Žan Klod Van Damom (58) i njegovom porodicom, a folk zvijezda je podelila anegdotu vezanu za njihovo druženje.

Trudila sam se da ne znaju čime se bavim, nekako mi je neprijatno da pričam na tu temu. Međutim, Van Dam je to saznao od reditelja njegovih filmova, jer je njegova supruga porijeklom iz Bugarske. Kad je ona mene videla, bilo je “Kakav Van Dam…Dragana!”. On se čovek zbunio, a onda je ona njemu ispričala… Sada je Van Dam taj koji širi priču o meni, a sada ću ga citirati: “Samo da vam kažem, ona je najveća balkansaka zvijezda” i kad krenu haos, ludilo… (smijeh) – ispričala je Dragana za Telegraf.rs.

Pevačicin suprug Toni Bijelić nedavno se fotografisao sa holivudskim cicama Kejt Mos i Pamelom Anderson, a za to je “kriva” njegova supruga.

– Ja sam ga naterala na to! (smijeh) Kad sam videla Kejt Mos i Pemelu, koje izgledaju kao milion dolara, kažem mu: “Toni, molim te da te slikaš sa njima. Vidi kako dobro izgledaju!”. On je jedva pristao i tačno se vidi onaj osmijeh “Morao sam!” – objasnila je Dragana sa osmijehom.

https://www.instagram.com/p/BvZYxw_BxiN/

Telegraf.rs

Još vijesti iz ove kategorije