ShowBizz 

Dva dana se nije presvukla: Ana Nikolić plašila ljude maskom na ulici

Nekad atraktivna i najpoželjnija pjevačica u regionu živi kao prava domaćica

Pjevačica Ana Nikolić, nekad atraktivna i najpoželjnija pjevačica u regionu, živi kao prava domaćica.

Pjevačica je nabacila još nekoliko kilograma i zapostavila svoj fizički izgled.

Nekoliko dana zaredom Ana Nikolić je fotografirana, a iako rijetko izlazi iz kuće na Voždovcu, uhvaćena je u nimalo zgodnim situacijama.

Najprije, Ana je u jutarnjim satima sama napustila kuću pa se svojim automobilom uputila ka kući svoje majke Milijane. U ruci je nosila kesu jednog brenda sportske obuće, a nakon što je pokupila mamu, uputile su se ka radnji tog brenda. Pošto je ranije pazarila obuću za sebe, pjevačica je pogriješila veličinu, pa je morala zamijeniti patike. Dvadesetak minuta kasnije, Ana je nasmijana nešto objašnjavala majci, vidno raspoložena što sada ima pravu veličinu. Odatle su se zaputile pravo kući.

Sutradan je pjevačica izašla iz kuće poslije 12 sati, identično obučena kao prethodnog dana. Na sebi je imala kožne helanke, bijelu majicu s printom, dugačku kariranu košulju i cipele s platformom. Jedina razlika je što je drugi dan pjevačica podigla kosu.

Tako odjevena uputila se ponovo ka centru grada da bi završila neke obaveze, a potom je otišla u kozmetički salon, gdje je provela skoro dva sata. Iz studija ljepote izletjela je brzinom munje i uputila se u pravcu Voždovca. Fotografije nastale ispred njene kuće pokazuju da je Ana bila na tretmanu, s obzirom na to da s lica nije skinula masku. To potvrđuje činjenicu da je brzina kojom je izletjela iz salona zapravo bila nužna, jer sigurno nije željela nekog na ulici uplašiti svojom pojavom.

avaz.ba

Još vijesti iz ove kategorije