VIRTUAL ROAD auto-moto magazin 

VR MAGAZIN – Ovo je BMW M5 Competition s Akrapovičem i AC Schnitzerovim karbonskim detaljima!

Salon BMW-a u Abu Dhabiju sigurno je jedan od najspektakularnijih, pogotovo kada uzmemo u obzir vozni park. Najnoviji model u izložbenom prostoru je ovaj M5 Competition koji je sve samo ne običan.

Osim upečatljive ” Austin Yellow” metalik žute boje, opremljen je i AC Schnitzerkarbonskim spojlerom te nizom karbonskih elemenata poput krova i difuzora. Kao šlag na tortu dolazi ispušni sustav slovenskog stručnjaka Akrapoviča!

Pogledi su zagarantirani, a sigurni smo kako automobil neće dugo čekati svog kupca. U Abu Dhabiju naime vlasnici često žele dodatno personalizirati već ionako atraktivne i skupe modele (koji tamo i nisu tako rijetki), pa stoga ne čudi da se već u tamošnjem BMW salonu nude opcije poput “aftermarket” paketa vanjštine ili naknadno ugrađenog ispušnog sustava.

Ispod poklopca se krije poznati 4,4-litreni twin-turbo V8 motor koji u Competition izvedbi razvija 625 KS. Onim najzahtjevnijima kojima ni to nije dosta pomoći može već spomenuti AC Schnitzer koji nudi povećanje snage na čak 700 KS…

Još vijesti iz ove kategorije