ShowBizz 

Jelena Karleuša prenijela Divnine stvari u svoju kuću

Prema saznanjima, JK se uskoro vraća svojim svakodnevnim obavezama

Kako Kurir saznaje, Jelena Karleuša želi sačuvati uspomenu na majku Divnu, koja je preminula 3. marta poslije duge i teške bolesti, pa će njene unikatne predmete, nakit i gardrerobu čuvati u posebnoj prostoriji.

– Jelena je slomljena, ali polako dolazi k sebi. Tek sada postaje svjesna realnosti i sve više osjeti majčin nedostatak. Prethodnih dana doživjela je veliki šok, pa je konstantno bila pod tabletama. Sada se već polako vraća u normalu, ali i dalje teško prihvata činjenicu da je ostala bez majke. Njih dvije su bile veoma bliske, pa je Jelena požejlela sačuvati Divnine stvari. Zamolila je prijatelja da joj donese iz Divnine kuće sve ono što je voditeljica najviše voljela i bez kojih nije mogla. Ne želi da ih baca, poklanja i ostavlja da trunu, već želi da budu uvijek uz nju jer će na taj način bar malo osjetiti maminu prisutnost – otkriva izvor i dodaje da će pjevačica u određenim prilikama nositi nakit koji je dobivala od majke.

– Jelena je od Divne dobivala vrijedne poklone poput zlatnog nakita, satova, ukrasa. Postoji jedan nakit koji ona dugo nosi sa sobom i za koji je emotivno vezana – kaže jedna pjevačicina prijateljica.

Prema saznanjima, Karleuša se uskoro vraća svojim svakodnevnim obavezama.

– Jelenin menadžer otkazao je nekoliko nastupa jer ona nije bila u stanju da izdrži nastup samo nekoliko dana nakon što je ostala bez majke. Međutim, pošto je profesionalac, a i polako se psihički sabira, ona bi se trebala u skorije vrijeme vratiti u “Zvezde Granda” i nastaviti tamo gdje je stala. Prijatelji je savjetuju da će se samo na taj način oporaviti jer bi joj prijalo biti u društvu, sa svojim kolegama i publikom i da, bar nakratko, prikrije tugu koju nosi u srcu – završava  izvor.

izvor/foto: avaz.ba

Još vijesti iz ove kategorije