ShowBizz 

Senzacija: Dženifer Aniston i Bred Pit usvajaju dijete

O ponovnom spajanju bivših supružnika, glumaca Breda Pita (Brad Pitt, 56) i Dženifer Aniston( Jennifer,50) svjetski mediji su se raspisali nakon nedavne dodjele prestižne nagrade Zlatni globus, kada je glumica euforično reagirala na Bredovo osvajanje nagrade, a uz to, nosila je dizajnerski prsten koji je bio gotovo identičan prstenu kojim je nju glumac zaprosio.

Na zabavi poslije dodjela njih dvoje proveli su puno vremena zajedno, a sada magazin “New Idea” tvrdi da im je izvor blizak glumačkom paru potvrdio da namjeravaju zajedno usvojiti dijete.

Njih dvoje su, navodno, u velikoj tajnosti posjetili sirotište u Meksiku, čemu ide u prilog činjenica da su oboje nakon Nove godine, prije dodjele Zlatnih globusa, zasebno viđeni na odmoru u Meksiku.

 – Njihov dolazak na dodjelu Zlatnih globusa organiziran je kao vojna operacija. Htjeli su da sve bude ekstra otmjeno i ispod radara, tako da su njihovi susreti pažljivo unaprijed isplanirani. Svega nekoliko njihovih najbližih prijatelja zna gdje i kada će se sastati – rekao je izvor.

Dodao je i da, u stadiju veze u kojem su, ne mogu više nikoga zavaravati i javna je tajna da su si sve bliži iz dana u dan. Dženifer je zimovala na sjeveru Meksika s grupom bliskih prijatelja, a Bred je došao sam i viđen je tek na povratku dok se ukrcavao u privatni avion.

Vjeruje se da su posjetili dom za nezbrinutu djecu u Tijuani, koji Dženifer finansijski podržava.

– Dženifer je veliki mecena tog doma i glavni donator, još od vremena dok je s Bredom bila u braku. Ako njih dvoje opet budu skupa, to će biti savršeno mjesto na kojem mogu naći dijete za posvajanje. Iako je Dženifer nekoliko puta izjavila da ne namjerava postati majka, nije isključila tu mogućnost – zaključio je izvor, koji podsjeća da glumica i dalje voli Bredovu majku i njegovu cijelu porodicu, a na zabavi poslije dodjele Zlatnih globusa se, navodno, suzdržavala od konzumiranja alkohola kako bi bila podrška Bredu u odluci da ostane trijezan nakon borbe s alkoholizmom.

Izvor: avaz.ba

Još vijesti iz ove kategorije