Subota, 31 Oktobra, 2020
No menu items!

Beograd: Jelena ostala bez glasa, ljekari porodici saopćili ovo

Suprug Duško joj je najveća podrška u ovim teškim danima

Jelena Karleuša i dalje se bori s ogromnom tugom koju osjeća zbog gubitka majke Divne Karleuše, a koliko je njeno stanje ozbiljno, pokazuje i činjenica da je od prevelikog bola ostala bez glasa.

Svi znaju kako je JK izgledala na dan sahrane svoje majke. Svima je bilo jasno da je kod nje prisutna ogromna patnja i da će se teško izboriti s tim. Pjevačica se dan nakon sahrane osjećala neznatno bolje, ali je i dalje pod velikim stresom. Za nju je Divnina smrt bila iznenadna jer se voditeljica prethodnih dana osjećala bolje i ništa nije ukazivalo na to da će preminuti.

– Jelena skoro dva dana nije mogla ništa govoriti, samo je plakala i kukala za majkom. Međutim, poslije sahrane malo je došla sebi, ali joj se na trenutke vrati problem s glasom. Iako bi nešto željela kazati, ne može to izustiti, počne zamuckivati ili uopće nema moć govora. Njeni najbliži zabrinuli su se zbog toga, nastala je prava drama, pa su pozvali ljekara, koji ju je posjetio nakon sahrane – kaže izvor za “Kurir”.

Posjetila majčin grob

JK je dan poslije sahrane obišla grob svoje majke. Ona je to učinila u ranim jutarnjim satima, kada uglavnom nema ljudi, jer se željela u miru isplakati i tugovati. S njom su bili tetka Danijela, menadžer Zoran i suprug Duško, koji joj je najveća podrška u ovim teškim danima.

Pjevačica nije ništa pričala s doktorom, već su Duško i njen menadžer Zoran Birtašević objasnili o čemu se radi.

– I prije nego što je vidio Jelenu, doktor je znao dijagnozu. Rekao im je da se glas povremeno gubi od prevelike doze stresa. Objasnio je da ona to ne može kontrolirati i da će se sve vratiti u normalu kada se bude pribrala, a za to je potrebno još nekoliko dana. Doktor im je rekao da se ne brinu i moraju joj biti velika podrška u ovim trenucima – nastavlja izvor i dodaje da će Karleuša, po savjetu ljekara, nakratko napustiti Beograd.

Doktor je posavjetovao Duška da bi bilo najbolje da Jelena promijeni sredinu.

– Budući da je ovdje uspomene vežu za Divnu i da je sve to svježe, doktor je posavjetovao Duška da bi bilo najbolje da Jelena promijeni sredinu. Nije važno gdje će je odvesti, a najpoželjnije bi bilo na neko mjesto puno prirode i gdje je mirno, jer je njoj to sada najpotrebnije – završava izvor.

Sama se ošišala iz očaja

Svi su primijetili da je Jelena na komemoraciju i sahranu došla s kratkom kosom, što je bilo neobično jer je na dan kada je Divna preminula na aerodromu uslikana s kosom do ramena. Krenula su nagađanja da ju je sama ošišala, što se na kraju ispostavilo kao tačno.

– Jelena je bila očajna kada je čula da je ostala bez mame. Prvo je satima šutjela, gledala u jednu tačku, a onda je otišla u toalet i poslije nekog vremena izašla skoro bez kose na glavi. Njeni najbliži joj ništa nisu htjeli reći, nisu joj htjeli stajati na muku, ali je neko od njih pozvao frizera da dođe to srediti, jer su znali da mora izaći u javnost. Na svu sreću, ona se malo pribrala i nije više ponavljala takve stvari – kaže izvor “Kurira”.

izvor: avaz.ba / foto: Instagram

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije vijesti

Štab za zaštitu i spasavanje Brčko donio je naredbu obustavljanja nastave u osnovnim i srednjim školama

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije na prostoru distrikta Brčko Štab za zaštitu i spasavanje Brčko distrikta BiH donio je naredbu...

Razoran zemljotres pogodio Grčku i Tursku: Srušene zgrade u Izmiru, more poplavilo ulice

Razoran zemljotres jačine 7 stepeni prema Richterovoj skali pogodio je danas grčke otoke Dodekanez, a zatim je potres jačine 6,6 stepeni registrovan u turskom...

Pojačana kontrola brzine kretanja vozila u periodu od 02.11. do 08.11.

Jedinica saobraćajne policije Brčko Distrikta, pored ostalih poslova i zadataka iz svoje nadležnosti vršit će unaprijed najavljene kontrole radarskog mjerenja brzine kretanja vozila u...

U KOZARSKOJ DUBICI ZAVRŠENA EKSHUMACIJA

Pod nadzorom Tužilaštva BiH na lokalitetu Prosara-Bijakovac, opština Kozarska Dubica, završen je proces ekshumacije. Pronađeni su posmrtni ostaci jedne osobe muškog spola.  Ekshumaciju i rad svih...

Danas u Brčkom registrovano 46 novih slučajeva zaraze virusom korona

Na području Brčko distrikta danas je registrovano 46 novih slučajeva zaraze virusom korona. Radi se o dvadeset i dvije muške osobe, 2003., 1977., 1965.,...
- Reklama -

Više vijesti

- Reklama -