Policija u akciji “Euro”

MARKETING

Na osnovu naredbe Opštinskog suda Gradačac na  području Brčko distrikta u toku je policijska akcija kodnog naziva  “Euro” koju sprovode pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova  Tuzlanskog kantona sa Policijom Brčko distrikta BiH. Pretresi se u Brčko distriktu vrše na dvije lokacije.

“Akcija je usmjerena prije svega na dokumentovanje krivičnih djela, neovlašteno bavljenje bankarskim poslovima tj. pranjem novca. O svim aktivnostima provođenja ove  akcije MUP Tuzlanskog kantona će dati više informacija jer pripadnici Policije Brčko distrikta praktično samo asistiraju u akciji koja se sprovodi na području Brčkog” rekao je Halid Emkić, šef Operativno-komunikacijskog centra.

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT