Međunarodni susreti Oldtimera u nedjelju u Brčkom

MARKETING

Na našu adresu stigla je obavijest o održavanje Međunarodnih susreta Oldtimera u Brčko koje prenosimo u cijelosti i bez intervencija:


PREDMET: Najava održavanja „Međunarodnih susreta Oldtimera Brčko 2018“

Poštovani, obavještavamo Vas da će „Sportsko društvo Pobjednik“ Brčko u nedelju 12.08.2018.godine, da organizuje „Međunarodne susrete Oldtimera Brčko 2018“,a  u sklopu obilježavanja kulturno sportske manifestacije „Savski cvjet-Brčkansko ljeto 2018“.

Program je sledeći:

Od 10:30 do 12:00 sati, prijava  učesnika Oldtimera( auta i motora )ispred kruga autobuske stanice Brčko.

Od 12:00 sati, defile Oldtimera kroz grad.

Ruta kretanja: Start autobuska stanica –kruženje kraj gratskog parka-Klanac-Meraje-skretanje na kružnom toku kod bolnice – prolazak kraj gradskog stadiona- prolazak kroz gradsko šetalište Ficibajer zadržavanje 5 minuta-kretanje ka centru grada.

Od 12:30 sati,svećano otvaranje centar grada na Trgu mladih.

Od 12:35 sati,do 17:00 sati izložba i druženje Oldtimera na Trgu mladih.

Od 17:00 sati dodjela priznamja i zahvalnica te rućak za sve goste.

POZIVAMO SVE GRAĐANE BRČKOG I LJUBITELJE OLDTIMERA DA NAS PODRŽE I UZMU UČEŠĆE NA OVOJ NAŠOJ MANIFESTACIJI A ZA SVE UČESNIKE OBEZBJEĐENE SU MAICE I ZAHVALNICE KAO I KONZUMACIJA JELA I PIĆA.

NASTUP SA OLDTIMERIMA JE BESPLATAN.

Svi koji imaju svoje ljubimce starije od 30 godina i žele da nam se pridruže u defileu kroz grad mogu se prijaviti na e-mail sdpobjednik2018@gmail.com ili na mob.065/339-810, ili 061/947-832.

S,poštovanjem!

                                            Organizacioni odbor Međunarodnih susreta Oldtimera Brčko 2018

MEĐUNARODNI OLDTIMER SUSRETI BRČKO 2018 copy

          

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT