Brčko: I ove godine „Trojka iz bloka“ na Trgu mladih

MARKETING

Spektakl sporta, humanosti i zabave po drugi put dolazi uz Brčko u nedelju, od 19 časova na Trgu mladih!

I ove godine Brčko će imati priliku da pokaže humanost kroz sport i zabavu. „Trojka iz bloka“ dolazi u naš grad uz veliku podršku ponosnih sponzora, donatora i tehničkih sponzora – dobrih ljudi koji se trude i brinu o svojim ugroženim komšijama.

Akcija humanitarne organizacije Srbi za Srbe, u saradnji sa udruženjem građana „Princip“ Brčko, održaće se u centru grada, na Trgu mladih u nedelju, 12. avgusta od 19 časova.
Trojka iz bloka je sportsko-humanitarni projekat HO „Srbi za Srbe“ pokrenut 2012. godine. Akcija je dobila podršku Košarkaškog saveza Srbije, kao i mnogih javnih ličnosti poput Dejana Bodiroge, Novice Veličkovića, Saše Starovića, Danila Ikodinovića, Boška Ćirkovića Škaba, rep grupe THC la Familija, Nemanje Blažića Trikija, Dejana Savića…
Podsjećamo, rezultat prošlogodišnje „Trojke“ održane u Brčkom bila je kupovina traktora za devetočlanu porodicu Božić. Otac porodice, Anđelko, sam podiže čak osmoro djece i to Sretena (25 godina), Anđelku (22), Ružicu (20), Petra (18), Zorana (17), Žarka (16), Đukicu (15) i Đorđa (15).

Porodica Bozic

„Trojka iz bloka“ je do sada održana u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Austriji, Švajcarskoj, Njemačkoj, Norveškoj, Kanadi i SAD. U Brčko dolazi drugi put i polako postaje tradicija.

Pravila su jednostavna – dolaskom na turnir, prijavom za takmičenje, donacijom, sponzorstvom ili tehničkim sponzorstvom, pomažete prikupljanje neophodnih sredstava za pomoć socijalno ugroženim višedjetnim porodicama.

Prijava za takmičenje u brzom šutiranju trojki je simbolična donacija u iznosu od 5 KM, a prijavljuje se na licu mjesta, pred početak turnira. Svojim prijavama direktno pomažete ugrožene porodice, jer svi prihodi idu direktno u humanitarne svrhe.

Trojka iz bloka 2017

Sam turnir nema mnogo pravila i zaista je samo bitno učestvovati. Pobjednici su mališani koje zajedno pomažemo i svaka pomoć, svaka šutnuta trojka je nova velika pobjeda jer će naše dobročinstvo roditi bezbroj osmijeha. Dobrodošli su svi od 3 do 103, šutira se sa 3 pozicije, 5 lopti na svakoj poziciji i 40 sekundi za šutiranje.
Dođite da se družimo i pokažemo humanost!

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT