Brčko: U toku dodjela pozicija u biračkim odborima

MARKETING

Izborna komisija Brčko distrikta jučer je provela postupak dodjele pozicija u biračkim odborima političkim subjektima ovjerenim od strane Centralne izborne komisije BiH za učešće na Opštim izborima 2018. godine.

Za Brčko distrikt je ovjeren 71 politički subjekt: 38 stranaka, 12 koalicija i 21 nezavisni kandidat. Nakon postupka dodjele pozicija politički subjekti su dužni Izbornoj komisiji Brčko distrikta dostaviti prijedloge svojih kandidata na osnovu kojih će biti formirana Odluka o biračkim odborima. To treba učiniti najkasnije do 7. septembra 2018. godine.

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT