Street Style Show – Auto spektakl po četvrti put u Brčkom

MARKETING

8. juli (Nedjelja) je datum kada će Brčko po četvrti put ugostit tunere iz cijele BiH i regiona. Virtual Road auto-magazin i Sound Master Team iz Brčkog prihvatili su se organizacije četvrtog po redu eventa koji nosi naziv Street Style Show – District Edition #4 a biće održan na Trgu Pravde – parking ispred zgrade CIPS-a.

“ Nadamo se da ćemo i ove godini opravdati povjerenje svih takmičara i biti dostojni ovakvog eventa kao i prethodnih godina. Brčko je zaslužilo da se četvrti put zaredom nađe u kalendaru Tuning evenata Balkana. Kao i prethodnih godina očekujemo veliki broj takmičara iz Bosne i Hercegovine ali i regiona. Potrebno je naglasiti da imamo dobru saradnju sa JP “Putevi Brčko”, OC Vermont Brčko i firmom “Proleter” koji nam pružaju logističku podršku i veliko im hvala na podršci. Naravno sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške nekolicine brčanskih privrednika” rekli su organizatori.

Zvanično otvaranje takmičenja je od 12 sati i trajaće sve do 17h kada su predviđene podjele nagrada. Takmičenje se odvija u 2 kategorije: Style, odnosno prepravkama automobila kao i dB DRAGu odnosno u jačini ozvučenja samog automobila. Pored glavnih takmičenja predviđen je i niz pratećih takmičenja kao i zabavni prateći program.

Ulaz za “pješake” je besplatan!!!

Više o eventu saznajte na linku: https://www.facebook.com/events/177970466137620/?active_tab=discussion

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT