Radončić nakon oslobađajuće presude: Ovo je velika pobjeda, od početka smo tvrdili da smo nevini

MARKETING
Foto: Klix.ba
“Pokazalo se ono što smo od početka tvrdili, da smo nevini ljudi i da smo žrtva porodične montirane optužnice. Drago mi je da smo dokazali da nema elemenata za naš krivični progon i da se u jednom fer sudskom postupku dokazalo da osim želje da se mi politički eliminiramo, ne postoji nijedan drugi dokaz i nijedan zakonski okvir da se mi procesuiramo”, kazao je Radončić po izlasku iz sudnice.

Poručio je da je današnja presuda velika pobjeda, ne samo njega, već i građana BiH koji shvataju da nezavisni sud ima snage i profesionalizma da jednako tretira i Tužilaštvo i odbranu.

“Očekujem da će se Tužilaštvo žaliti s obzirom na to koliko su bili zainteresovani za progon gospodina Radončića. Na dokazivanje su potrošili mnogo više vremena od odbrane”, kazao je kratko i Radončićev advokat Asim Crnalić.

(Klix.ba)

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT