HDZ1990: Otvoreno pismo gradonačelniku i predsjedniku Skupštine Brčko distrikta BiH

MARKETING

Na našu adresu stiglo je otvoreno pismo upućeno sa adrese HDZ1990 Brčko koje prenosimo u cijelosti i bez intervencija

Poštovani,

Od kraja siječnja, kada smo Vam dostavili naš zajednički zahtjev, do danas nismo dobili nikakav odgovor te smo prinuđeni na ovaj način da iniciramo eventualne razgovore s Vama i rješavanje statutarne krize izazvane stvaranjem nove većine hrvatskih zastupnika u Skupštini Brčko distrikta BiH.

Cijenimo nužnim da povučete određene poteze u interesu svih građana Brčko distrikta BiH, ali i u interesu većine hrvatskih zastupnika u Skupštini Brčko distrikta BiH.

Mislimo da nisu opravdanje ni zadnja dešavanja u okviru srpskog bloka i da ignoriranjem većine hrvatskih zastupnika zbunjujete javnost a istovremeno negirate Vaše principe koje propagirate kad su u pitanju druga dva naroda.

Očekujemo Vaš poziv na razgovore, a uvjeravamo Vas da ćete u nama imati konstruktivne sugovornike.

S poštovanjem,

  • Tomislav Stjepanović
  • Ivan Krndelj
  • Pejo Mendeš
BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT