U Brčkom održan radni sastanak gradonačelnika Milića i ministra Savanovića

MARKETING

Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Milenko Savanović boravio je danas u Brčkom na radnom sastanku sa gradonačelnikom Sinišom Milićem.

Danas je zaključen  ugovor o regulisanju obaveza i uređenju odnosa između Vlade Republike Srpske i Vlade Distrikta Brčko vezano za stanove poginulih boraca koji su izgrađeni u naselju Ilićka.

“Potpisivanjem ovog ugovora mi smo i pravno stvorili osnove da se korisnici stambenih jedinica u boračkoj zgradi u naselju Ilićka mogu uknjižiti kao vlasnici. Time smo okončali jedan važan posao koji je započet 2010. godine” rekao je  Siniša Milić, gradonačelnik Brčko distrikta BiH.

“Napomenućemo da je Vlada Republike Srpske za sve ovo vrijeme uložila oko dva miliona i 370 hiljada u zbrinjavanje porodica poginulih, porodice invalida od prve do četvrte kategorije i negdje oko  125 riješeno” rekao je Milenko Savanović, ministar rada i boračko- invalidske zaštite RS-a.

Između ostalog danas je razgovarano i o drugim  važnim pitanjima. Na kraju sastanka  ministar Savanović je istakao da je Vlada Republike Srpske otvorena za saradnju, naročito za Brčko distrikt.

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT