Čestitka gradonačelnika sugrađanki Dajani Đurić

MARKETING
Foto: FENA

Povodom priznanja koje je sinoć na svečanoj ceremoniji u Mostaru „Večernji list“ dodijelio Dajani Đurić, gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić upućuje čestitku:

„U svoje lično, ali i u ime svih građana Brčko distrikta BiH upućujem iskrene čestitke našoj sugrađanki Dajani Đurić, koja je na 17. tradicionalnoj manifestaciji Večernjakov pečat sinoć dobila priznanje za Poduhvat godine.

Dajana je kao pripadnica romske populacije svojim društvenim ali i radnim angažmanom pokazala svima nama da se uz uloženi trud može zavrijediti ovako visoko priznanje.

Neka ovo priznanje koje je Dajana dobila sa još 20 osoba iz regije bude putokaz svima nama kako se naporan rad isplati. Dajana, još jednom primi moje iskrene čestitke!“

                                                         

                                                                                                             G R A D O N A Č E L N I K

                                                                                                                        Siniša Milić

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT