Udruženje “Omladinski pokret za preokret” Brčko organizovali predavanje o Zakonu privlačenja

MARKETING

Udruženje “Omladinski pokret za preokret” Brčko organizovalo je  zanimljivo predavanje na temu zakona privlačenja. Predavanje pod nazivom “Kako zračiš tako privlačiš” održala je Marijana Klapić iz Tuzle.

Svi oni koji su bili zainteresovani za lični razvoj i psihologiju uspjeha na ovom predavanju su i imali šta  da čuju.

“Udruženje “Pokret za preokret” nastavlja sa pričom pozitivne psihologije, pričom o zakonu privlačnosti. Imamo priliku ugostiti NLP praktičara i motivacionog govornika Marijanu Klapić iz Tuzle” rekla je Sandra Kvrgić, “Omladinski pokret za preokret”.

“Zakon privlačenja je malo komercijaliziran, međutim iza njega se krije puno drugih stvari koje su značajne za čovjeka u smislu našeg razmišljanja, našeg ponašanja a sve u svrhu jednog boljeg ljepšeg i ispunjenijeg života” rekla je Marijana Klapić, life couch-motivator.

Organizatori ovog događaja su istakli da Marijana svojim ličnim primjerom potiče u ljudima ono najbolje, potiče snagu koju svako od nas nosi u sebi.
Život i ono što nam se događa može se gledati i drugim  očima, očima svjesnog promatrača i kreatora svog života, zaključili su.

BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT