Promjena satnice: Susret Bugarske i BiH počinje u 18 sati

MARKETING
Foto: Klix.ba
Ova odluka potvrđena je na zvaničnoj stranici Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, a vrijedi istaći da je gotovo čitava Bugarska okovana snijegom i da će naše igrače dočekati, za nogometne prilike, loši vremenski uslovi.

Poslije meča sa Bugarskom, naš tim putuje u Francusku gdje će igrati protiv Senegala, a meč sa Bugarima će biti prvi za Roberta Prisnečkog na klupi Zmajeva u situaciji kada može računati na sve igrače.

(Klix.ba)
BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT