Roma s Džekom protiv Barcelone, Pjanićev Juventus s Real Madridom

MARKETING
Foto: AFP
Parovi četvrtfinala su:

Barcelona – Roma
Sevilla – Bayern
Juventus – Real Madrid
Liverpool – Manchester City

U četvrtfinalu ćemo moći uživati i u nastupima dvojice bh. reprezentativaca Edina Džeke u dresu Rome i Miralema Pjanića iz Juventusa.

Prve utakmice igraju se 3. i 4. aprila, a revanši su na rasporedu sedam dana kasnije, odnosno 10. i 11. aprila.

Nakon toga slijedi žrijeb polufinala (13. aprila) koje će se igrati 24. i 25. aprila te 1. i 2. maja. Veliko finale se igra 26. maja na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Prema kladionicama prvi je favorit Manchester City. Slijede Barcelona i Real Madrid, a najmanje šansi za osvajanje trofeja, prema mišljenju kladionica, imaju Roma i Sevilla.

Krovna kuća evropskog nogometa (UEFA) je u međuvremenu objavila i detalje o prodaji ulaznica za finale u Kijevu.

Od 63.000 mjesta svaki će klub dobiti po 17.000, a 6.700 ulaznica bit će u slobodnoj prodaji. Cijena im je od 70 do 450 eura.

(Klix.ba)
BIRAM OPORAVAK

Copyright

Svi članci, video sadržaji i fotografije objavljeni na zvaničnom web site-u BDC Televizije mogu se prenositi na drugim medijima uz obavezno navođenje izvora, a ako je riječ o vlastitim sadržajima ovog portala, intervjuima, video i foto reportažama, komentarima i drugim autorskim člancima, uz navođenje izvora obavezno je staviti i link na orginalni tekst, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet portalu BDC TV prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta.

Vrtni centar NOVI VRT